Palvelumme

Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja omaa aikaa.

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Voit keskittyä yrityksesi johtamiseen ja myyntityöhön.
Me autamme hallinnollisten tehtävien kanssa.

Palvelemme erityisesti pk-yrityksiä toimipaikasta
ja yhtiömuodosta riippumatta.

Taloushallinto

Tarvitsetko apua kirjanpidossa, tilinpäätösasioissa tai vaikkapa osto- ja myyntireskontran hoitamisessa? Tuntuvatko verotukseen liittyvät asiat monimutkaisilta? Mitä kaikkea pitää huomioida? Meiltä löytyy apua asiaan kuin asiaan!

Henkilöstöpalvelut

Haluatko ulkoistaa palkanlaskennan? Tarvitsetko apua rekrytoinneissa tai työsuhdeasioissa? Tunnetko yrittäjän lakisääteiset velvollisuudet? Tarvitsetko apua työsopimusten laadinnassa tai lain / työehtosopimuksen tulkinnassa? Meiltä löytyy osaamista.

Markkinointi

Mietityttääkö, miten voisit markkinoida palveluitasi? Eikö aika riitä hoitamaan somekanavia? Pitäisikö verkkosivuja uudistaa? Tarvitsetko markkinointisuunnitelmaa? Olisiko tarvetta uudistaa logoa ja brändi-ilmettä? Tarvitsetko apua mainoksen tai videon tekemisessä?

Viestintä

Tarvitsetko apua ulkoisessa tai sisäisessä viestinnässä? Entä mediasuhteiden hoidossa? Tarvitsetko viestintäsuunnitelmaa tai apua tiedotteiden, uutisten, artikkeleiden, uutiskirjeiden tai blogitekstien kanssa? Meiltä löytyy vankkaa kokemusta!

Tapahtumat

Pitäisikö sinun järjestää mieleenpainuva tilaisuus henkilöstölle tai asiakkaille? Tai onko yritykselläsi tulossa uuden tuotteen lanseeraus? Oletteko osallistumassa messuille? Haluatteko järjestää webinaarin? Meiltä onnistuu!

Muut palvelut

Voimme auttaa myös toimistotehtävissä, asiakaspalvelussa, hankinnoissa, fasilitoinnissa ja monessa muussa asiassa. Missä tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy! Löydämme varmasti asiaan ratkaisun.


Kiireen poistaminen vaatii nöyryyden hyvettä. Et yksinkertaisesti ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisit. Olet tärkeä ja arvokas, mutta se ei ole seurausta kiireestäsi.

Jussi Ruokomäki


Aikaa sinulle, aikaa perheelle ja ystäville.